Kulttuuria ja urheilua

Liikkuva humanisti harrastaa

17.6.05

Alfa alla

Tänään alkoi seikkailuni kesäautolla ympäri Suomea. Sain alle vaaleansinisen, metallihohtoisen Alfa Romeo 147:n (en siis sittenkään punaista), ja pyyhkäisin tänne 306 kilometrin päähän järven rantaan.

Hieno on auto, on kaukovalot ja sähköikkunat ja kaikki. Radiokin toimii, ja rekkajonosta pääsee ohi kun ajaa täysillä. - Ei vaan, toden sanoakseni Alfassa on tyyliä, tästä tulee henkevä autokesä.

Seuraavaksi kohti Mukkulan kirjailijakokousta, sitten ovat vuorossa ainakin Merikanto-laulukisat Mäntyharjulla, Savonlinnan oopperajuhlat ja Kangasniemen musiikiviikot. Siinä välissä katsotaan luonnollisesti lukuisia IPV:n otteluita, seuraava huomenna. (Matsi pelataan poikkeuksellisesti Lappeenrannassa, vastaan asettuu sarjan yllättävän hyvin aloittanut Kempele. Mutta me tehdään tuommoisista kempeleistä haggista.)

2 Comments:

At ti kesäk. 28, 07:45:00 ap., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai, tuo onkin hieno auto. Onko siinä mankku ja? Jos on, mitä kuuntelet ajaessasi?

Entä tanssitko autossa kuten Pirkko Liinamaa (nuorille tiedoksi: Pike on Sex Pistolsin tuottaja; Pixu elää! Niin se Sex Pistols taas liittyy sellaiseen ilmiöön kuin 70- ja 80-luku. Sitä te nuoret apinat matkitte ja nuoret matkijat apinoitte nyt vaikka eräille se oli kaameaa pakkopullaa aikanaan. Pukeutukaa muovisiin sukkahousuihin ja tulkaa sitten retroilemaan).

Itse pidän IPV:stä, mutta vain vähän haggiksestä. En siis kovin paljon pidä siitä, mitä IPV Kempeleestä tekee.

 
At ti kesäk. 28, 07:54:00 ip., Blogger Kulttuuria ja urheilua kirjoitti...

Onhan autossa mankku! Tuolla matkalla kuuntelin Eppu Normaalia, Thelonious Monkia, Charlie Parkeria ja Puccinin oopperaa La Bohème. Radiokanavista asensin pikanappuloiden taaksi Ylen Ykkösen, Grooven, Radio Helsingin ja YleQ:n. Näitä kanavia voi kuunnella, muita ei. Ja tämä "ei" on ehdoton.

Ja tietenkin minä tanssin autossa, pikeä, koko ajan. Siksi on auto, ja pike.

 

Lähetä kommentti

<< Home