Kulttuuria ja urheilua

Liikkuva humanisti harrastaa

4.4.05

Pesäpallokausi alkaa

Matti L. lähetti mieluisan sähköpostin: sunnuntai-iltapäivien pesäpallo-ottelut jatkuvat taas ensi viikolla. Maltan tuskin odottaa!

Meillä on mukava porukka, jossa ei tarvitse pinnistellä liikaa. Mukana on lapsia ja vanhuksia, miehiä ja naisia, sekä enemmän osaavia että vähemmän osaavia. Hienointa on se, että en ole vielä yhtenäkään kesänä kuullut kenenkään moittivan toisten suorituksia. Minunkin yritykseni koviksi lyönneiksi menevät useimmiten ohi pallon, mutta sitä ei tuossa seurassa tarvitse nolostella.

Pian alkavat myös varsinaiset pesäpallosarjat. IPV pelaa tänä vuonna Ykköspesiksessä, mutta joukkue on vahvistunut kahden paluumuuttajan (tervetuloa, Olli ja Jakke!) myötä sellaiseksi, että nousu Superiin on ainoa tavoite. Se olisikin hieno huipennus 50-vuotisjuhlakaudelle.

En voi kyllin korostaa sitä, kuinka nerokas peli pesäpallo on. Se on aivan tavattoman nerokas. Harva elämys tässä maailmassa voittaa hyvän pesäpallo-ottelun seuraamisen.

2 Comments:

At ma huhtik. 04, 06:39:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Harva elämys tässä maailmassa voittaa hyvän pesäpallo-ottelun seuraamisen"

...paitsi tietenkin oksentaminen nenän kautta, maalin kuivumisen katsominen, väkivaltainen ripulointi ja merisää.

 
At ma huhtik. 04, 11:27:00 ip., Blogger Kulttuuria ja urheilua kirjoitti...

Mahtavaa, ensimmäinen kommentoija blogissani! Tervetuloa toistekin; lupaan kehua pesäpalloa 17. huhtikuuta alkaen joka viikko ja toukokuun puolivälin jälkeen kahdesti viikossa!

 

Lähetä kommentti

<< Home