Kulttuuria ja urheilua

Liikkuva humanisti harrastaa

9.5.05

Punainen Alfa-Romeo

Koska lukijakunnassa on Alfa-Romeoon hullaantuneita kulttuurikansalaisia, ilmoitan ilolla seuraavaa: jos näette ensi kesänä punaisen Alfa-Romeo 147:n kiitävän musiikkijuhlilta toisille (ynnä IPV:n pesäpallo-oteluihin) sulavasti, turvallisuusorientoituneesti ja liikennesääntöjen mukaan, niin se olen minä! Varasin justiinsa vuokra-auton kesä-elokuuksi, enkä malttanut olla ottamatta Alfaa, kun sitä niin edullisesti tarjottiin...

2 Comments:

At ma toukok. 09, 08:48:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä Enska Itkonen. Päätellen lukuisista kirjoitukseenne lipsahtaneista kirjoitusvirheistä, olette kiihtyneessä tilassa. Tämän kiihtymyksen aiheutti ehkäpä Alfa Romeo, tuo yliarvostettu keski-ikäisten miesten keino siirtyä pisteestä A (B:n, kenties jopa C:n kautta feldtiläisen - ks. lipposlainen sosialidemokraatti - turvallisesti takaisin) pisteeseen A. Arvaan, että olette pienipalkkainen ja -munainen runoilija. Ajakaa edes varovasti ja varokaa lähimmäisiänne!

 
At ma toukok. 09, 09:19:00 ip., Blogger Kulttuuria ja urheilua kirjoitti...

Terve, Enska!
Kiva kun pidät huolta pienimunaisesta lähimmäisestäsi. Olen tästä lähtien myös perin köyhä, sillä viehtymys ylihintaisiin italialaisiin statussymboleihin ei tiettävästi vähene, vaan päin vastoin lisääntyy iän myötä. Ei se mitään!

 

Lähetä kommentti

<< Home