Kulttuuria ja urheilua

Liikkuva humanisti harrastaa

7.9.05

Tappio, tasapeli ja voitto

Niinhän siinä kävi, että IPV tyri mahdollisuutensa ja hävisi sunnunaina huonommalleen. Ne olivat ne psyykkiset tekijät.

Nyt on sitten edessä Pohjanmaan matka. Itsekin puntaroin, että jos pyyhältäisi lauantaina Ilmajoelle kärsimään katsomossa, kun IPV yrittää kaataa Koskenkorvaa... Imatralaiset ovat kyllä yleensä pärjänneet aika hyvin Kossun vieraana. Ja nyt paineet ovat muilla kuin IPV:n pojilla, Kossu tappele henkensä edestä putoamista vastaan. Parin viikon takaisen Veikkaaja-lehden arvion mukaan Kossun säilyminen oli 100 %:n varmaa, ja IPV:n nousu 99 %. Niinpä.

Sulkapallokentällä koettin eilen tasapeli, W:n matkatessa pitkin maailmaa minä ja G. pelattiin 4 erää, 2-2. Kauden alusta tilasto näyttää meidän kesken olevan 4-11, minun tappiokseni. Siitä se tasoittuu jouluun mennessä, kääntyy vielä toisin päin.

Ja sitten se voitto: Jarkko Nieminen on jo kahdeksan voitossa Amerikan avoimissa! Huomenna on vastassa Lleyton Hewitt, ja nytpä maistuisi voitto erityisen makealta: olemukseltaan nykivän hermostunut Hewitt on ollut aina mielestäni ärsyttävä ja ylimielinen, Jarkko voisi mileihyvin pudottaa hänet välieristä.

1 Comments:

At ke syysk. 07, 12:44:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 

Lähetä kommentti

<< Home