Kulttuuria ja urheilua

Liikkuva humanisti harrastaa

22.5.05

Osuin pesäpalloon

Pääsin tänään pitkästä aikaa pelaamaan pesistä. Oli tosi mukavaa, kenttä oli kunnostetu sitten viime näkemän, ja sääkin suosi. Pelaajia ei tosin ollut kovin paljon, joten pelasimme semmoista ykköselle pääsemistä: yksi oli lyömässä ja loput kuusi ulkokentällä, ja lyöjän tehtävä oli hoitaa itsensä ykköspesälle. Polttolinja oli myös takalaittoman raja. Vuoro pantiin poikki joko kolmesta palosta tai kymmenestä onnistumisesta; minä onnistuin hutkimaan palloon osumia sen verran hyvin, että pääsin kentälle kymmenesti ja paloin vain kertaalleen (kolmannen lyönnin laittomaan).

Myös pesissarjat ovat alkaneet. IPV aloitti eilen ykköspesiksen niin kuin pitikin ja haki Köyliöstä täydet sarjapisteet. Urheilu avartaa yleissivistystä: ennen tätä kevättä en edes tiennyt, että on olemassa semmoinen urheiluseura kuin Köyliön Lallit. Nytpä tiedän. Älkääkä surko siellä Köyliössä, nykykuntoiselle IPV:lle ei kenenkään ole häpeä hävitä!

Superin puolella näyttä tänä kesänä tasaiselta. Ennakkosuosikiksi nostettu Kitee näyttää kompuroivan: jätti yhden pisteen jonnekin avauskierroksella (en muista, minne), ja tuhri tänään Oululle toisen jakson repsahtamalla viimeisessä vuoroparissa. Tahkolla on ollut peli hukassa alkukierroksilla, mutta tänään Hyvinkään pojat ottivat avauspisteensä puhtaalla voitolla kovalyöntisestä Kossusta. Tänään oli mielenkiintoinen kierros muutenkin - Joensuu sai Sotkamolta pisteen, ja Nurmo pieksi hurjasti vahvistuneen Kouvolan.

Ensi tiistaina pelataan pesistä Finnair-stadionilla Töölössä. Tarvitaan melkoinen tsunami pitämään minut pois Kiteen ja Sotkamon matsista! Sulkapallokin siirrettiin pelin tieltä tiistailta maanantai-iltaan.

2 Comments:

At su toukok. 22, 11:24:00 ip., Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai siirrettiin? Jos olisin tiennyt, että maailman tylsin, pohjalaisten tykkimiesten "urheilu"muoto oli tämän siirron takana, en olisi suostunut.

No, jos polvihousuisten tykkimiesten näkeminen tekee sen sinulle...

-G-

 
At ti toukok. 24, 11:33:00 ap., Blogger Kulttuuria ja urheilua kirjoitti...

En alennu kommentoimaan. Mutta viittaan seuraavassa entryssä julkituotuihin tuloksiin ja totean, että tasaväkisyytemme päivät ovat jo kaukana takana. Mutta jonkun hävittävä, kun toinen voittaa!

 

Lähetä kommentti

<< Home